Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de İş Bankası’nın 100’üncü Yılı Kutlandı

İş Bankası Edirne Şubesi, Türkiye İş Bankası A.Ş.’nin 100’üncü yılını Atatürk anıtında kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2024 16:57
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Edirne’de İş Bankası’nın 100’üncü Yılı Kutlandı

İş Bankası Edirne Şubesi, 26 Ağustos 1924 yılında kurulan Türkiye İş Bankası A.Ş.’nin 100’üncü yılını Atatürk anıtında düzenlediği törenle kutladı.

Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan tören, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

“100’ÜNCÜ YILIMIZ KUTLU OLSUN”

Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İş Bankası Edirne Şube 2’nci Müdürü Remzi Özgün Güngör yaptı. Güngör, İş Bankası’nın 100’üncü yılını kutlamak üzere bir araya geldiklerini söyleyerek; “Bu önemli günde, böylesine köklü ve güçlü bir kurumun parçası olmanın gururunu yaşıyoruz. 1924 yılında Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan İş Bankası, bu günlere bizlerin emeği, özverisi ve bağlılığıyla geldi. Bizlerin çalışma azmi ve müşteri odaklı yaklaşımımız, İş Bankası’nı Türkiye’nin en saygın finans kuruluşlarından biri haline getirdi. Bugün hep birlikte yarattığımız bu başarının haklı gururunu yaşıyoruz. Bu 100 yıllık serüvenin bize öğrettiği en önemli şey, birlikte olduğumuzda ne kadar güçlü olduğumuzdur. Hep birlikte bankamızı daha ileriye taşıyacağız. Nice güzel yarınlarımız olsun. 100’üncü yılımız kutlu olsun” diye konuştu. Güngör’ün konuşmasının ardından tören sona erdi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.