Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de İlköğretim Haftası Renkli Görüntülerle Başladı

Edirne’nin Kurtuluş İlkokulu’nda İlköğretim Haftası kapsamında düzenlenen açılış programında renkli görüntüler yaşandı. Programa katılan Edirne Valisi Yunus Sezer, bu yıl 56 bin 600 öğrencinin okullarda eğitim öğretime devam edeceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 11:44
Kaynak: ŞENER URFA
Edirne’de İlköğretim Haftası Renkli Görüntülerle Başladı

Edirne’de 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için ilk ders zili çaldı. İlköğretim Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kurtuluş İlkokulu'nda çeşitli programlar düzenlendi.

Edirne Valisi Yunus Sezer ve kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen program, öğrencilerin halk oyunları gösterileriyle başladı. Gösterilerin ardından sınıflarda öğrencilerle buluşan Vali Sezer, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

“56 BİN 600 ÖĞRENCİMİZ OKULLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİME DEVAM EDECEK

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Sezer, şu ifadelere yer verdi, "Bu sene sloganımızı 'Edirne Eğitim Yılı' olarak belirledik. Eğitimin çıtasını en üst seviyeye çıkarmak için elimizden geleni ortaya koyacağız. Sürekli okullarda ve sahalarda olacağız. Bu sene 56 bin 600 öğrencimiz okullarımızda eğitim öğretimine devam edecek. Bu sene çok daha güzel eğitim yılı geçireceğiz. Dezavantajlı öğrenciler için projelerimiz artarak devam edecek. Spor kulüplerimizi destekleyerek, spora teşvik etmek için elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz. Çanakkale'den Gazze'ye dersimizle birlikte çocuklarımız okula başladı."

ŞENER URFA

Kaynak: ŞENER URFA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.