Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne'de Hayvanseverlerden AK Parti’ye Siyah Çelenk

Edirne'de sokak hayvanları için oturma eylemi gerçekleştiren yaşam hakkı savunucuları, AK Parti Edirne İl Başkanlığı binasına siyah çelenk bıraktılar.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2024 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2024 14:12
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Edirne'de Hayvanseverlerden AK Parti’ye Siyah Çelenk

Edirne Kent Konseyi, Hayvan Hakları Çalışma Grubu ve kentteki sokak hayvanlarıyla ilgili derneklerin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda kabul edilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifine karşı eylemleri devam ediyor.

Değişikliğin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından yaşam hakkı savunucuları bugün Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Edirne İl Başkanlığı binasına siyah çelenk bıraktı. "Yaşam Hakkı Savunucuları" yazan çelengi bırakan Edirne Kent Konseyi Başkanı Özer Demir, Hayvan Hakları Çalışma Grubu üyeleri ve Bir El Bin Nefes Derneği, 22 Dosteli Derneği ve EDSHAYKO dernek temsilcileri, sokak hayvanlarının yaşam hakkını savunmak için eylemlerine devam edeceklerini belirterek, parti binası önünden ayrıldılar.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.