Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 29 Kasım Çarşamba günü hava durumu tahminlerini paylaştı. Bugün hava nasıl olacak? Detaylar haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2023 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2023 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
Edirne’de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre yağışların, Kıyı Ege, Marmara'nın güney ve doğusu ile Tekirdağ, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Bolu çevrelerinde kuvvetli, Kıyı Ege'de çok kuvvetli ve şiddetli olması sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Rüzgârın, Marmara, Kıyı Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Karadeniz'de güneyli yönlerden kuvvetli ve fırtına şeklinde (40-80 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Marmara Bölgesi’nin ise parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Güney ve doğusu ile Tekirdağ çevrelerinde kuvvetli, Balıkesir'in kıyı kesimlerinde yerel çok kuvvetli olması bekleniyor Rüzgârın, güneyli yönlerden kuvvetli ve fırtına şeklinde (50-80 km/saat) esmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre; bugün Edirne’de sıcaklığın en yüksek 14 derece parçalı ve çok bulutlu, Kırklareli’nde 15 Tekirdağ’da ise 18 derece olacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.