Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de gece saatlerinde sağanak bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 6 Ocak Cumartesi günü hava durumu tahminlerini paylaştı. Bugün hava nasıl olacak? Detaylar haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2024 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2024 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
Edirne’de gece saatlerinde sağanak bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar ise genellikle güneyli yönlerden; yurdun doğu kesimlerinde kuzey ve doğulu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege ve Marmara'nın batısında güneydoğudan kuvvetli (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

Marmara Bölgesi’nin ise parçalı, zamanla batısının yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Çanakkale çevreleri ile gece saatlerinde Edirne il genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin batısında yer yer kuvvetli (30-70 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre; bugün Edirne’de sıcaklığın en yüksek 17 derece parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı, Kırklareli’nde 15, Tekirdağ’da ise 15 derece olacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.