Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Et Ürünleri İşletmelerine Haksız Fiyat Denetimi

Edirne Ticaret İl Müdürlüğü, et ve et ürünleri satan işletmelerde gıda denetimi yaptı. Denetimlerde, haksız fiyat artışlarının önüne geçilmesi hedefleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2024 10:57
Kaynak: HİLAL PEKER
Edirne’de Et Ürünleri İşletmelerine Haksız Fiyat Denetimi

Edirne Ticaret İl Müdürlüğü, kent genelinde et ve et ürünleri satan işletmelere yönelik kapsamlı gıda denetimleri gerçekleştirdi. Vatandaşların sağlıklı ve güvenli gıdaya erişimini sağlamak amacıyla yapılan denetimlerde, işletmelerin hijyen kurallarına uyumu ve ürünlerin kalitesi titizlikle incelendi.

Denetimlerin ana odak noktalarından biri, haksız fiyat artışlarını engellemek oldu. Son dönemde artan gıda fiyatları, özellikle et ürünlerinde haksız kazanç sağlama girişimlerini de beraberinde getirdi. Edirne Ticaret İl Müdürlüğü yetkilileri, bu tür durumların önüne geçebilmek amacıyla bugün et ve et ürünleri satan işletmelerde gıda denetimi yaptı.

“BİZ BELİRLENEN FİYATLARI UYGULUYORUZ”

Denetim yapılan işletme sahibi Ahmet Tintiş, haksız fiyat rekabetinin önüne geçilmesi adına yapılan denetimleri doğru bulduğunu söyledi. Denetim hakkında konuşan Tintiş; “Ticaret Bakanlığı denetimlerini tabii ki olumlu buluyoruz. Bu halkımızın faydasına olan bir şey. Biz Edirne’de en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Birçok ürünümüz kendimize ait. Kendi kesimimiz, Trakya hayvanı. Biz belirlenen fiyatları uyguluyoruz. Haksız fiyat rekabetinin önüne geçilmesi adına da güzel bir adım” dedi.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.