Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Domates Kurusuna Yoğun İlgi

Edirne’de aktar esnafı Gökhan Baraz, yeni mahsul domates kurusunun raflardaki yerini aldığını belirterek; “Yeni mahsul domates kurusu geldi. Vatandaşların ilgisi yoğun oluyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2024 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2024 15:22
Kaynak: HİLAL PEKER
Edirne’de Domates Kurusuna Yoğun İlgi

Edirne’de aktar esnafı Gökhan Baraz, bu yılın yeni mahsul domates kurusunun raflarda yerini aldığını duyurdu. Baraz, domates kurusunu tezgaha koydukları andan itibaren müşterilerin ilgisiyle karşılaştıklarını söyledi.

Domates kurusunun mutfakta çok yönlü kullanıldığını belirten Baraz, özellikle yemeklerde, salatalarda öne çıktığını ifade etti.

“TUZ İLAVESİ YAPILMADIĞI İÇİN KATKISIZ BİR TAT SUNUYOR”

Baraz; “Domates kurusu, mutfakta çok yönlü bir kullanım imkanı sağlıyor. Özellikle yemeklerde, salatalarda ve kahvaltı sofralarında lezzetli bir dokunuş olarak yer alırken, aynı zamanda mezeler için de ideal bir tercih olarak öne çıkıyor. Doğal kurutma yöntemiyle elde edilen bu ürün, tuz ilavesi yapılmadığı için katkısız bir tat sunuyor. Besin değeri açısından zengin olan domates kurusu, içerdiği antioksidanlar ve vitaminlerle de sağlık açısından önemli faydalar sağlıyor. Tezgaha koyduğumuz andan itibaren vatandaşların ilgisi yoğun oldu” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.