Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Çocuklar İçin ‘Askıda Bayramlık’ Projesi

Edirne’de ikinci el eşya mağazası sahibi Serap Sevinç, bayrama özel olarak çocuklar için başlattığı ‘Askıda Bayramlık’ projesinin sürdüğünü belirterek; “İhtiyaç sahibi aileler, çocukları için gelip buradan hiçbir şey söylemeden bayramlık alabilirler” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2024 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2024 11:20
Kaynak: HİLAL PEKER
Edirne’de Çocuklar İçin ‘Askıda Bayramlık’ Projesi

Edirne’de ikinci el eşya mağazası sahibi Serap Sevinç, Ramazan Bayramı’nda çocuklar için başlattığı ‘Askıda Bayramlık’ projesinin Kurban Bayramı’nda da devam ettiğini söyledi.

Projenin geleneksel bir hale dönüşmesini istediğini belirten Sevinç, projenin vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüğünü ve destekçilerin her geçen gün arttığını ifade etti.

ÇOCUKLARIMIZIN SEVİNÇLERİNE ORTAK OLMAK BÜYÜK BİR MUTLULUK”

Çocukların mutluluğuna ortak olmanın kendilerini mutlu ettiğini belirten Sevinç; “Askıda bayramlık projemizi Ramazan Bayramı’nda başlatmıştık. Şimdi Kurban Bayramı ile devam ettiriyoruz. İhtiyaç sahibi aileler çocukları için gelip buradan hiçbir şey söylemeden bayramlık alabilirler. Biz askıya birtakım ürünler çıkardık ama isteyenler mağazada bulunan diğer ürünlerden de faydalanabilirler. Bu tür projelerle dayanışma ve paylaşma duygusunu pekiştiriyoruz. İhtiyaç sahibi çocuklarımızın bayram sevinçlerine ortak olmak bizler için büyük bir mutluluk. Bu projemizi geleneksel hale getirmek istiyoruz” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.