Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne'de Çekilen Üj Bej Harfliler Filminin Galası Yapıldı

Edirne’de çekilen “Üj Bej Harfliler” filminin galası dün akşam Cinemarine Sineması’nda yapıldı. Oyuncuların ve ekibin katılımıyla vizyona girecek filme ilgi yoğun oldu.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2024 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2024 10:01
Kaynak: HİLAL PEKER
Edirne'de Çekilen Üj Bej Harfliler Filminin Galası Yapıldı

Edirne’de çekilen ve  heyecanla beklenen "Üj Bej Harfliler" filminin galası, dün akşam Cinemarine Sineması’nda görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.

Filmin başrol oyuncuları ve yapım ekibi, galada sevenleriyle buluşarak, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Başrolünde Aykut Uzer, Yiğit Koçak, Oğuzhan Yılmaz’ın yer aldığı filmin galasına Edirne halkı ve sinemaseverler büyük ilgi gösterdi. Yılmaz, senaryoyu yazarken Edirnelilerin keyifli ve neşeli hallerinden esinlendiğini belirterek, filmin doğal olmasını istediğini ve yerli oyuncularla çalıştığını söyledi.

“TRAKYA’NIN YERLİ OYUNCULARIYLA ÇALIŞTIK”

Yılmaz; “Film tamamen Edirne’de, Edirneli oyuncularla çekildi. Filmde Edirne’nin hareketli, keyifli yapısı, insanların neşeli halleri bana bu filmi yazdırdı. Daha sonra Trakya’nın yerli oyuncularıyla çalıştık. Hiçbiri aksan yapmadı, direkt Trakya ağzıyla konuştular. Çok doğal olsun istedim. Edirne Belediyesi destek verdi. Desteklerini biraz daha bekliyoruz. Çünkü film işleri gerçekten meşakkatli ve zor işler. Biz kendi çabamızla yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Oğuzhan Yılmaz’ın yazıp yönettiği film, 30 Ağustos’ta vizyona girecek.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.