Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne'de bugün yağmur bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 7 Ocak Pazar günü hava durumu tahminlerini paylaştı. Bugün hava nasıl olacak? Detaylar haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2024 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2024 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
Edirne'de bugün yağmur bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre hava sıcaklığında ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin bekleniyor. Rüzgar ise güneyli yönlerden orta kuvvette, Ege, Batı Akdeniz ile Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Edirne’nin güneyi, Konya’nın güney ve batı ilçelerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına (50-80 km/saat, Kıyı Ege’de yer yer 90 km/saat) esmesi bekleniyor.

Marmara Bölgesi’nin ise parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Çanakkale, Balıkesir, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin batısında yer yer kuvvetli (50-80 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre; bugün Edirne’de sıcaklığın en yüksek 15 derece parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Kırklareli’nde 13, Tekirdağ’da ise 16 derece olacağı tahmin ediliyor.

 

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.