Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EDİRNE’DE BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 21 Ekim Cumartesi günü hava durumu tahminlerini paylaştı. Peki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre gün içinde hava nasıl olacak?

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2023 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2023 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
EDİRNE’DE BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülke genelinde yağış beklenmiyor. Rüzgarın Marmara'da güneybatıdan kuvvetli (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor. Hava sıcaklıklarının yurt genelinde artacağı, yurdun doğusunda mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde normallerinin 3-6 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Marmara Bölgesi’nde ise parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre; bugün Edirne’de sıcaklığın en yüksek 31 derece ve parçalı ve az bulutlu, Kırklareli’nde 28, Tekirdağ’da ise 28 derece olacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.