Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Azra Kişisel Bakım Merkezi Açıldı

Edirne'de Azra Kişisel Bakım Merkezi açıldı. Açılışa Katılan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, kadın girişimcileri desteklediklerini belirterek, girişimci kadınlarla gurur duyduklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 15:15
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Edirne’de Azra Kişisel Bakım Merkezi Açıldı

Edirne’nin Kocasinan Mahallesi, Fatih Camii'nin karşısında açılan Azra Kişisel Bakım Merkezi’ne AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve vatandaşlar katıldı. Açılış törenine katılanlar, merkezin hijyenik koşulları ve sunduğu hizmetler hakkında olumlu görüşler paylaştı.

“HERKESE HAYIRLI OLSUN”

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Azra Kişisel Bakım Merkezi sahibi Ayşe Şora, "Herkese geldiği için çok teşekkür ediyorum. Azra Kişisel Bakım Merkezi herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“GİRİŞİMCİ KADINLARLA GURUR DUYUYORUZ”

Açılışa katılan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, "Biz bugün Azra Kişisel Bakım Merkezi'nin açılışı için buradayız. Çok sevdiğimiz girişimci bir kardeşimiz Edirne'nin kadınlarına güzel hizmetler verecek. Gerçekten çok hijyen bir yer içerisi. Az önce gezdik. Kendisine Edirne’mize böyle güzel bir yer kazandırdığı için teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Allah bol kazanç versin. Ayrıca girişimci kadınlarımızla da gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.