Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne’de Askeri Bando Konseri: 10 Yaşındaki Doruk da Çaldı

Edirne’de 5. Kolordu Bölge Bando Komutanlığı tarafından konser düzenlendi. Konserde askeri bandoya 10 yaşındaki Doruk Sürer de trompeti ile eşlik etti. Sürer, bandoya eşlik etmekten dolayı duygulandığını söylerken; “Bando astsubayı olmak istiyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2024 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2024 15:48
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Edirne’de Askeri Bando Konseri: 10 Yaşındaki Doruk da Çaldı

Edirne'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Haftası etkinlikleri kapsamında 5. Kolordu Bölge Bando Komutanlığı tarafından verilen konser büyük ilgi gördü.

Saraçlar Caddesi’nde düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken; Edirne Valisi Yunus Sezer ve Edirne Garnizon Komutanı Tuğgeneral Berat Acar da konseri izledi. Tangodan türküler ve marşlara kadar birçok eserin seslendirildiği konserde askeri bandoya 10 yaşındaki Doruk Sürer de trompeti ile eşlik etti.

Vatandaşların Türk bayraklarıyla eşlik ettiği konserde bazı vatandaşlar ise müziğin ritmine dans ederek katıldı. Konser, İzmir Marşı’nın 2 kez seslendirilmesiyle sona erdi. Konserin ardından Vali Sezer ve Garnizon Komutanı Acar, bando ekibini tebrik etti.

“BANDO ASTSUBAYI OLMAK İSTİYORUM”

Konserin ardından askeri bandoya eşlik eden Doruk Sürer, basın mensuplarına açıklama yaparak; “Filiz Okulları’nda okuyorum. Dördüncü sınıf öğrencisiyim. Trompetle her zaman vakit geçiriyorum. Bugün bando ile birlikte çalmak istedim. Başvuru yaptım ve kabul ettiler. Çalarken çok duygulandım. İleride bando astsubayı olmak istiyorum” dedi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.