Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne'de Abiye Sezonu Hareketliliği Başladı

Edirne’de abiye giyim dükkanında çalışan Özlem Özbeyli, özellikle düğün sezonunun açılmasıyla birlikte hareketlilik yaşanmaya başladığını belirterek” Abiye sezonu açıldı diyebiliriz. Satışlarımız iyi, ilgi güzel” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2024 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2024 15:35
Kaynak: HİLAL PEKER
Edirne'de Abiye Sezonu Hareketliliği Başladı

Edirne'de bir abiye giyim dükkânında çalışan Özlem Özbeyli, düğün sezonunun başlamasıyla birlikte mağazada büyük bir hareketlilik yaşandığını belirtti.

Özellikle bahar ve yaz aylarında artan düğün ve nişan organizasyonları, abiye giyim sektörüne olan talebi de arttırdığını söyleyen Özbeyli, bu yıl pastel tonların ve zarif detayların ön planda olduğunu söyledi.

SATIŞLARIMIZ İYİ, İLGİ GÜZEL”

Özbeyli, ilginin güzel olduğunu belirterek; “Her yıl bu dönemlerde düğün sezonunun başlamasıyla birlikte mağazamızda yoğunluk yaşanıyor. Müşterilerimiz, özel günleri için en şık ve en trend abiyeleri seçmek için mağazamıza geliyorlar. Müşterilerimiz, özellikle pastel tonlardaki abiyelere büyük ilgi gösteriyor. Aynı zamanda dantel ve taş işlemeli modeller de oldukça revaçta. Renk tercihi olarak kişiden kişiye değişiyor. Bu yıl pastel tonlar ve zarif detaylar ön planda. Bazen çok sade ve şık modeller tercih eden oluyor. Bazen daha abartılı ve gösterişli abiye tercih eden müşterilerimiz oluyor. Tamamen tercih meselesi. Satışlarımız iyi, ilgi güzel” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.