Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne Belediyesi önünde taksici eylemi

Edirneli bir grup taksici Edirne Belediyesi önünde eylem yaptı. Taksicilerin, duraklara birer taksi ilavesi yönündeki kararına karşı çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2024 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2024 14:41
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

Edirneli bir grup taksici Edirne Belediyesi önünde eylem yaptı. Taksicilerin, duraklara birer taksi ilavesi yönündeki kararına karşı çıkıyor. Taksicileri temsilen bir grup belediye yetkilileriyle görüştü.

BİR TAKSİCİ DÖVÜLDÜ
Kenar mahallelerdeki duraklardan, şehir merkezindeki Merkez Taksi, Volkan Taksi ve Meriç Taksi duraklarına birer araç ilave getirilmesine karşı çıkan durak sahipleri, Edirne Belediyesi önünde darp edildi. Durak kapasitelerinin dolu olduğu için Edirne Belediyesi’ne itiraz için gelen taksiciler, gelen gurubun şiddetine maruz kaldı. Belediyeye itiraza gelen taksiciler, yaklaşık 10 kişilik gurup tarafından darp edildi. Darp sonucu bir taksici yüzüne aldığı darbeyle burnu kanadı. Polisin müdahalesiyle, darp eden gruptan bir kişi ifade için Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, burnuna darbe alan taksiciye de olay yerine gelen ambulans ilk müdahaleyi yaptı.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.