Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne Belediyesi'nden Açık Hava Sinema Gecesi

Edirne Belediye Başkanlığı, çocuklar ve aileleri için Açık Hava Sinema Gecesi düzenleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2024 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2024 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
Edirne Belediyesi'nden Açık Hava Sinema Gecesi

Türkiye'nin ve Balkanlar'ın en büyük interaktif çocuk müzesi olan ve birçok unutulmaz etkinliğe ev sahipliği yapan Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi’nde gerçekleştirilecek bu özel gecede, animasyon dalında Oscar Ödülü kazanan "Ratatuy" (Ratatouille) filmi gösterilecek.

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenecek Sinema Gecesi, 31 Mayıs Cuma günü saat 20.30’da Finlandiya (STEMA) eğitim modelini uygulayıp, sanat ve bilimi eğitimle birleştirerek çocuklara ilham veren Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi’nde gerçekleştirilecek. Sinema Gecesi'nde, animasyon dalında Oscar ödüllü "Ratatuy" (Ratatouille) filmi gösterilecek. Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi’nin eşsiz atmosferinde düzenlenecek bu etkinlik, çocuklara hem eğlenceli hem de öğretici anlar yaşatırken, aileler de bu keyifli deneyimi paylaşacak.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliğe, isteyenler kamp sandalyelerini de getirebilecek. Edirne Belediyesi, tüm sinemaseverlere patlamış mısır ve çay ikramında bulunarak bu güzel akşamı daha da keyifli hale getirecek.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.