Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne Barosu’ndan meslek içi eğitim semineri

Edirne Barosu ve Türkiye Barolar Birliği'nin ortaklaşa düzenlediği, meslek içi eğitim semineri Edirne Barosu Hizmet Binasında gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2023 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2023 17:16
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Edirne Barosu’ndan meslek içi eğitim semineri

Edirne Barosu ve Türkiye Barolar Birliği'nin ortaklaşa düzenlediği, meslek içi eğitim seminerleri kapsamında aile hukuku uygulamalarını konu alan, meslek içi eğitim semineri Edirne Barosu’nda yapıldı.

Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğretim üyesi olan Doç. Dr. Ahmet Ayar ve Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Başkan Yardımcısı Av. Serpil Özak’ın katılımıyla gerçekleşen seminerde aile hukuku ve boşanma davaları ve sebepleri, aile mahkemelerinde görülen davalarda genel bilgiler ele alındı.

 Av. Serpil Özak, Edirne’nin kurtuluşunda bir araya gelmenin gururunu yaşadıklarını belirterek “Edirne’nin Kurtuluşu olan günde birlikte olmak çok gurur verici. Ve 25 Kasım Kadına karşı Şiddettin önlenmesi ile ilgili özel bir gün. Aile hukukunun da yapı taşı kadındır. O anlamda da güzel bir kesişme oldu. Eğitim merkezleri barolardan gelen talep doğrultusunda bu eğitimleri düzenliyor ve şu an da 7 baroda bir taraf Edirne bir taraf Kilis, Doğu - Batı, Kuzey – Güney her yerde değerli gönüllü eğitmenlerimiz biz meslektaşlarımızla buluşuyorlar. Boşanma sebepleri, aile mahkemelerinde görülen davalarda genel bilgileri stajyer arkadaşlarımıza da faydası olması için ele alacağız” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.