Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dübek; “Çalışma azmiyle doluyum”

CHP PM tarafından yeniden aday olarak açıklanan Meriç Belediye Başkanı Erol Dübek, ilk kez aday gösterildiği 1994 yılındaki kadar heyecanlı olduğunu söyleyerek; “Çalışma azmiyle doluyum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2024 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2024 10:37
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Dübek; “Çalışma azmiyle doluyum”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Parti Meclisi (PM) tarafından Edirne’nin Meriç ilçesinde yeniden Belediye Başkanlığı’na aday olarak açıklanan Meriç Belediye Başkanı Erol Dübek, Batı Ekspres’e konuştu.

Dübek, 1994 yılında ilk kez aday olduğu gibi heyecanlı olduğunu ifade ederken; “Çalışma azmiyle doluyum. Yarım kalan işlerimin tamamını bitireceğim. Şu anda ilçede doğal gaz çalışmalarımız yüzde 90 civarında bitti. Bu yıl da doğal gaz çalışmalarımızı bitireceğim. Sayın Valimiz ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi için çalışıyoruz. Yeni TOKİ için çalışmalara başlıyoruz. Onun için de arazi temin ettik. Hep beraber güzel çalışmalar yapıyoruz. Meriç’te hiç kimsenin ayağı çamura batmayacak. Yollarımız yeniden asfalt olacak. Ana caddemizi asfaltlayacağız. Bunları yaptığımız zaman da Meriç için başarıdır. Organize sanayinin de gelmesi ilçemize büyük katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.