Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DSP adayı Atla; “Bu bir yarış ama şartlar adil değil”

DSP Edirne Belediye Başkan adayı Çetin Atla, Edirne halkına seslenerek oy talep ederken, siyasi partiler arasındaki maddi eşitsizliğe dikkat çekti. Atla; “Bu bir yarış ama şartlar adil değil” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 17:11
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
DSP adayı Atla; “Bu bir yarış ama şartlar adil değil”

Demokratik Sol Parti (DSP) Edirne Belediye Başkan adayı Çetin Atla, 31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek Mahalli İdareler Seçimleri öncesi çalışmalarına devam ediyor.

Atla, Batı Ekspres’e yaptığı açıklamada, DSP Edirne Belediye Başkan adaylığından Edirne halkının karşı karşıya kaldığı sorunlara kadar birçok konuda konuştu. Seçimlere katılacak siyasi partiler arasındaki özellikle maddi olanaklara dikkat çeken Atla, Edirne halkına da seçimle ilgili seslendi.

“EDİRNE’YE HİÇBİR HİZMET GELMEDİ”

Atla, Edirne halkının hizmet alamadığını görmesi üzerine aday olmaya karar verdiğini belirtirken; “Çünkü ‘Ceketimizi assak kazanırız’ dedikleri Edirne’ye hiçbir hizmet gelmedi. Halk bunu hak etmiyor. Her şeyden önce biz de vatandaşız ve bizim de hizmete ihtiyacımız var. Artık müdahale etme zamanıydı. İktidarın genel yönetimindeki hatalarından dolayı insanlar uzak durmaya çalışıyordu ama ana muhalefetin yaptığı hatalardan dolayı da artık bizim olmamız gerektiğini düşünerek bu yola çıktık” ifadelerini kullandı.

“HALK KIZGINLIĞININ CEVABINI SANDIKTA VERECEKTİR”

Edirne’de DSP Belediye Başkan adaylığını halka duyurmak için ciddi bir çaba gösterdiklerini söyleyen Atla; “Bizim harcayacak milyon dolarlarımız olmadığı için kendimizi gerektiği şekilde halka bir türlü anlatamadık. Ama biz ciddi bir çaba gösteriyoruz. Şu anda en azından bir meclis üyeliği bekliyoruz. Halk, kızgınlığının cevabını mutlaka sandıkta verecektir. Çünkü genelde de, yerelde de hiçbir şekilde hizmet alamadılar. Partizan olmayan, körü körüne bir partiye bağlı olmayan vatandaşlar bunu görecektir. DSP zaten 3 kez iktidar olmuş, hiçbir kara lekesi olmayan tek partidir. Biz de yerelde çok şey yapmak istiyoruz” dedi.

“HARCANAN PARA, VATANDAŞIN PARASIDIR”

Atla, siyasi partiler arasındaki maddi olanak şartlarının adil olmadığına dikkat çekerek; “Bu bir yarış ama şartlar adil değil. Harcanan para, vatandaşın parası ve gereksiz yere harcanıyor. Bu kadar abartıya gerek yok. Biz, bu abartı olmadan, elimizden geldiğince kendi şartlarımızla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Özellikle dikkat etmeye çalışıyoruz. Örneğin; biz aracımızı geç saatlerde ya da insanların rahatsız olacağı saatlerde dolaştırmıyoruz. Okul saatlerinde okullardan uzak tutuyoruz. Reklama çok ihtiyacımız olmasına rağmen dikkat etmeye çalışıyoruz. Maalesef diğerleri bunlara dikkat etmiyor” sözlerine yer verdi.

EDİRNE HALKINA SESLENDİ

Edirne halkıyla iç içe olmaya çalıştıklarını belirten Atla; “Halkla iç içe olmaya çalışıyoruz. Sosyal medya üzerinden reklamlar da yapıyoruz. Edirne halkımız, 2 tarafın da çalışmadığını göz önüne alarak, diğer tarafta da 20 yılda kayda değer bir şey yapmayanları değil; bizleri tercih etmelerini rica ediyoruz” diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.