Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dönüş Yolunda Gurbetçinin Tercihi; Optima Expres

Tatillerini memleketlerinde geçiren gurbetçilerin geri dönüşleri başladı. Rahat bir dönüş isteyen gurbetçilerin tercihi Optima Expres oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2024 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2024 09:10
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Dönüş Yolunda Gurbetçinin Tercihi; Optima Expres

Yaz tatilinde Türkiye’ye gelen gurbetçilerin geri dönüşleri başladı. Bu dönüşlerde uzun süre araba kullanmak istemeyen fakat Türkiye’ye de arabalarıyla gelmek isteyen gurbetçilerin tercihi Optima Expres oluyor. Trene arabalarını yükleyerek kompartımanda rahat bir yolculuk yapmak isteyen gurbetçilerin sayısında artış gözlemleniyor. Edirne’de tren garında araçlarını yüklemek için bekleyen gurbetçiler, Optima Expres’i tercih etmelerinin sebebini rahat bir yolculuk olarak açıklıyorlar.

Almanya’dan tatil için memleketi Kırıkkale’ye geldiğini söyleyen Yunus Sevinç, “Arkadaşımın tavsiyesiyle ilk defa Optima Expres’i kullandım. 24 saat rötarlı geldim. Sanırım bu benim şanssızlığımdı ama onun haricinde gayet memnun kaldım ve dönüş yolunda da Optima Expres’le dönüyorum. Genelde uçakla geliyorduk, bu sefer arabamızı da Türkiye’de kullanma şansımız oldu. Tatil boyunca hem hasret giderdik hem de memleketi gezdik” dedi.

“15 YILDIR KULLANIYORUM”

15 yıldır Optima Expres’i kullandığını ve çok rahat gelip gittiğini söyleyen Kahramanmaraş Pazarcıklı Medet Demir; “15 yıldan beri Optima Expres’i kullanıyorum. Bence çok rahat. En azından araba kullanmıyorum ama aracımı da getirmiş oluyorum. 35 yıldır her yıl geliyorum. Önce gemiyle geliyordum, şimdi trenle geliyorum. İsviçre’den Kahramanmaraş Pazarcık’a geldim. Pazarcık deprem bölgesi. Birçok yakınımı kaybettim. Benim için artık orada durmak çok zor ama işim orada, mecburum. Güzel bir ülkede yaşıyorum ama sık sık gelmek istiyorum” diye konuştu.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.