Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğramacıoğlu'ndan Öğrencilere Tebrik

CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, LGS sınavında başarılı olan öğrencileri tebrik ederek; “Sizler, sadece kendi geleceğinizi değil, ülkemizin de geleceğini inşa ediyorsunuz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2024 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2024 15:09
Kaynak: ERGİN SÖZER
Doğramacıoğlu'ndan Öğrencilere Tebrik

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında başarılı olan öğrencileri tebrik etti.

Doğramacıoğlu, yaptığı açıklamada, öğrencilerin başarılarının hem aileleri, hem de Havsa için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Başkan Doğramacıoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili öğrencilerimizin, yoğun ve özverili çalışmalarının karşılığını aldığı bu önemli günde LGS’de gösterdikleri başarıdan dolayı en içten dileklerimle kutluyorum. LGS'de gösterdiğiniz başarı, gelecekte elde edeceğiniz daha büyük başarıların habercisidir. Sizler, sadece kendi geleceğinizi değil, ülkemizin de geleceğini inşa ediyorsunuz.

Elde ettiğiniz bu başarıda emeği geçen ailelerinizi, öğretmenlerinizi ve okul yönetimlerini de tebrik ediyorum. Sizlerin başarısı, onların da gurur kaynağıdır. Başarılı bir gelecek için çalışmaya devam edeceğinizden hiç şüphem yok.

Unutmayın ki, eğitim hayatınız boyunca karşınıza çıkacak zorluklar karşısında azim ve kararlılıkla mücadele etmek en büyük gücünüz olacaktır. Hepinize eğitim hayatınızda ve yaşamınızın her alanında başarılar diliyorum.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.