Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğramacıoğlu’ndan 10 Aralık mesajı

CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, 10 Aralık “Dünya İnsan Hakları Günü” dolayısıyla açıklamalarda bulunarak, insan haklarının önemine vurgu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2023 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2023 16:54
Kaynak: ERGİN SÖZER
Doğramacıoğlu’ndan 10 Aralık mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu,10 Aralık “Dünya İnsan Hakları Günü” sebebiyle www.batiekspres.com haber sitesine konuştu.

Doğramacıoğlu, insan haklarının evrensel bir değer olduğunu belirterek, "İnsanlığın ortak vicdanında yer alan ve tüm dünya üzerinde geçerli olan insan haklarına olan inancımızı bir kez daha yineliyoruz. 10 Aralık, bu evrensel değerlerin kabul edildiği gün olup, insan haklarına saygı duymak ve bu hakları korumak, sadece bir görev değil, aynı zamanda bir sorumluluktur" dedi.

İnsan haklarının, toplumların huzur ve refahı için temel bir unsur olduğunu vurgulayan Doğramacıoğlu, "Her bireyin eşit haklara sahip olması, adaletin temelini oluşturur. Bu nedenle, insan haklarına saygı duymak ve bu hakları korumak, bir toplumun ileriye dönük gelişimi için kritik öneme sahiptir" diye konuştu.

Doğramacıoğlu, eğitimin insan hakları bilincini güçlendirmekte önemli bir rol oynadığını ifade etti. Eğitimle birlikte insanların haklarına sahip çıkma bilincinin arttığını belirten Doğramacıoğlu daha sonra şöyle dedi: "Eğitim, toplumları aydınlatan bir meşale gibidir. İnsan hakları bilinci, aydınlanmış bir toplumun temelini oluşturur" diye konuştu.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.