Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğramacıoğlu, Edirne’nin kurtuluşunu kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, Edirne’nin kurtuluşunun 101. yıl dönümünü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2023 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2023 14:54
Kaynak: ERGİN SÖZER
Doğramacıoğlu, Edirne’nin kurtuluşunu kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada, Edirne’nin kurtuluşunun 101. Yılını kutlayarak şunları kaydetti:

“Tarihi boyunca direniş ruhuyla anılan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğindeki kahramanlıkla özdeşleşen bir şehir olan Edirne’nin 101. kurtuluş yılını kutluyorum. Edirne, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki kararlı duruşuyla öne çıkan bir şehir olarak bu özelliklerini Cumhuriyetin temsil ettiği değerlerle birleştirerek gelecek nesillere taşımayı hedefliyor. Bu şehir, tarih boyunca düşmana boyun eğmemiş, esarete teslim olmamıştır. Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğindeki Cumhuriyetin değerlerine sıkı sıkı bağlı kalan Edirne, bağımsızlık mücadelesinin simgesi olmuştur.”

Doğramacıoğlu, yorulmadan çalışacaklarına vurgu yaparak, "Geçmişimizden aldığımız güçle, bugünü daha güçlü, yarını daha parlak yapmak için durmadan, yorulmadan çalışacağız. Atatürk'ün ilke ve devrimleri ışığında yolumuza devam ederek, bilim, teknoloji ve fen alanında ülkemize değer katacak nesiller yetiştirmek için kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.