Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğramacıoğlu: Aday adaylığı süreci başladı

CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, Mahalli İdareler Seçimleri için aday adaylarının başvuru sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Doğramacıoğlu başvuruların 21 Kasım 2023 günü başladığını belirtirken 28 Kasım 2023 gününe kadar devam edeceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2023 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2023 15:02
Kaynak: ERGİN SÖZER
Doğramacıoğlu: Aday adaylığı süreci başladı

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) aday adaylığı başvurularının dün başladığını belirten CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu şunları söyledi:

“Mahalli İdareler Seçimlerinde İl, İlçe, Belde Belediye Başkanlıkları ile İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisine aday adayı olmak isteyenlerin, 21 Kasım 2023 - 28 Kasım 2023 saat 17.00’a kadar İlçe Başkanlığımıza başvuru yapmaları gerekiyor. Yasa gereği istifa etmesi gerekenler ise 01 Aralık 2023-05 Aralık 2023 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirecektir. Demokratik süreç içerisinde aday adaylığına başvuruda bulunacak olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Havsa ilçemizin geleceği için yapılan bu seçim sürecinin, halkımıza ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Aday adaylığı sürecine katılmak isteyenlerin belirlenen tarihler içinde başvurularını yapmalarını bekliyoruz.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.