Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dinç ASKF başkanlığına aday

Edirne ASKF Başkan Yardımcısı Ayhan Dinç, Haziran ayında düzenlenecek genel kurul öncesi başkan adaylığını açıkladı. Dinç, Edirne’de sporun gelişimi için elinden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
Dinç ASKF başkanlığına aday

Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Yardımcısı Ayhan Dinç, Haziran ayında gerçekleştirilecek genel kurul öncesi başkan adaylığını duyurdu.

Dinç, Edirne ASKF Başkanlığı’na aday olduğunu açıklarken; “Üç yıldan beri Edirne Amatör Spor Kulüpleri Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyorum ve şimdi bu göreve yönetim Kurulu Üyelerimle başkan adayı olarak talibim. Haziran ayında gerçekleştirilecek Edirne Amatör Spor Kulüpleri Genel Kurulu'nda, sporumuzun geleceği için kritik bir karar verilecek. Bu karar sporcumuzun ve şehrimizin geleceği için büyük önem taşıyor. Ben de bu süreçte, spora olan bağlılığımı ve deneyimimi kullanarak şehrimizin spora sağladığı katkıları artırmak için adayım” ifadelerini kullandı.

“SPORA VERDİĞİMİZ DESTEK ARTACAK”

Edirne’de sporun gelişmesi için elinden geleni yapmaya devam edeceğini belirten Dinç; “Edirne'de sporun gelişimi için elimden gelen her şeyi yaptım ve yapmaya devam edeceğim. Sporun toplumsal etkileri ve gençlerimizin geleceği için çalışmalarımı sürdüreceğim. Her zaman inandım ve inanmaya devam ediyorum ki spor sadece bir oyun değil; bir araçtır. Gençlerimizi, toplumumuzu ve şehrimizi daha güçlü kılan bir araç. Bu nedenle spora verdiğimiz destek her zaman daha da artacak. Edirne'nin sporu için bir adım daha atmaya hazırım. Sizlerin desteğiyle, sporcularımızın yanında olmaya ve şehrimizin geleceğine katkı sağlamaya devam edeceğim” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.