Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dinar’ın adı sokağa verilecek

Edirne Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nda, geçtiğimiz günlerde vefat eden Ciğerci Bahri Dinar’ın adının, Edirne’de bir sokağa verilmesi işlemi cadde ve sokak isimleri komisyonuna havale edildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2024 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2024 17:00
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Dinar’ın adı sokağa verilecek

Geçtiğimiz günlerde vefat eden, Edirne’nin turizm elçisi Ciğerci Bahri Dinar’ın adı Edirne’de bir sokağa verilecek. Edirne Belediyesi Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nda gündem dışı madde olarak görüşülen Dinarın isminin bir sokağa verilmesi işlemi oybirliğiyle, Cadde ve Sokak İsimleri Komisyonu’na havale edildi. Önerinin komisyondan geçmesi durumunda Dinar’ın ismi tespit edilen bir cadde veya sokakta yaşayacak.

Toplantıda Edirne’de devam eden içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon gibi altyapı işlerinde kullanılmak üzere 228 milyon TL'lik İller Bankası kredisinin kullanılmasına da oybirliğiyle karar verildi.

EDİRNELİ YÜZÜCÜYE BELEDİYEDEN TAM ALTIN

Bulgaristan’ın Burgas şehrinde 26-28 Nisan 2024 tarihlerinde düzenlenen yüzme müsabakalarında Türkiye Yüzme Federasyonu Bölge Karması adına mücadele eden genç sporcu Beyza Işık’a 200 metre Kelebek Branşı’nda altın madalya kazanmasından dolayı bir tam Cumhuriyet altını verilmesine Edirne Belediye Meclisi tarafından oy birliğiyle karar verildi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.