Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DİKKAT! ELEKTRİK KESİNTİSİ VAR

Edirne Merkez, Lalapaşa ve Süloğlu’na bağlı köylerde çeşitli sebeplerden dolayı 19 Ekim Perşembe günü elektrik kesintisi yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2023 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2023 17:47
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
DİKKAT! ELEKTRİK KESİNTİSİ VAR

TREDAŞ, Edirne Merkez, Lalapaşa ve Süloğlu’na bağlı köylerde çeşitli sebeplerden dolayı 19 Ekim 2023 Perşembe günü elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

TREDAŞ, Edirne’nin Kocasinan Mahallesi’nde 19 Ekim 2023 Perşembe 2 ayrı elektrik kesintisi yapılacak. TREDAŞ’tan alınan bilgiye göre Perşembe günü 09.00-11.00 saatleri arasında 2 saat Edirne Şehir Şebekesi Yeni Tesis İrtibat çalışması yapılacağından elektrik kesintisi yapacak. Çalışma boyunca: Edirne Şehir Kocasinan Mahallesi Kırklareli Yolu Caddesi Üzerinde Kalan Birincikent Sitesi ve Civarları, Yeşilırmak Caddesi Üzerinde Kalan Adrian Konakları ve civarları enerjisiz kalacak.

Kocasinan Mahallesi’nde bir diğer kesinti ise 09:00-17:00 saatleri arasında 8 saat Edirne Şehir Şebekesi Yeni Tesis İrtibat çalışması nedeniyle yapılacak. Çalışma boyunca: Edirne Şehir Kocasinan Mahallesinin; Yeşil Irmak 1. Sokak Sera Villaları ve Çağla Villaları ile civarları enerjisiz kalacak.

TREDAŞ’tan yapılan açıklamada 19 Ekim 2023 Perşembe günü enerji nakil hattı bakım onarım çalışması nedeniyle saat 09:00-14:00 saatleri arasında 5 saat boyunca Edirne Şehir; Umurbey Mahallesi Sınırlarında Kalan Açıkcezaevi Tesisleri, Açık Cezaevi Lojmanları, Edirne Ticaret Borsası Tesisleri, Edirne Lisanslı Depoculuk A.Ş., Edirne Tarım Ürünleri, Et ve Et Ürünleri Tesisleri, Canlı Hayvan Borsası Tesisleri, Baykal Et Tesisleri, Edirne Şehir; Barutluk Mahallesi Sınırlarında Kalan Selçuk Ecza Depo Tesisleri, Büyükdöllük Köy Yolu Üzeri Mevkii; İsmail Kaygan Hayvancılık, Tuğtaş Yapı Taş Ocakları, İl Emniyet Müdürlüğü Atış Poligonu, Kestanelik Cumhurbaşkanlığı Tesisleri ile bölgedeki Tarımsal Sulama tesisleri,Avarız köy yolu üzeri mevkii Edirne Belediye Asfalt Şantiyesi, F-Tipi Cezaevi Tesisleri ve Lojmanlar, L-Tipi Cezaevi Tesisleri, Edirne Belediyesi Su Yolları mevkii su arıtma tesisleri ile Hasanağa mevkii su arıtma tesisleri, Kestanelik bölgesi Askeri Tesisler, Karayusuf Yolu Üzeri Atlas İnşaat Elektrik Üretim Tesisleri, Yağcılı Köy Mevkii Emel Elektrik Elektrik Üretim Tesisleri, Lalapaşa Süloğlu Yol Ayrımı ETİS depoları, Edirne merkez İlçeye Bağlı; Musabeyli, Karayusuf, Demirhanlı, Hacıumur, Hasanağa, Hıdırağa, Menekşesofular, Küçükdöllük, Kayapa, Avarız, Değirmenyeni, Büyükdöllük, Yolüstü, Hatipköy, Muratçalı, Ekmekçi, Karabulut, Ahıköy, Uzgaç, Büyükismailçe ve Sarayakpınar köyleri ile bu istikametteki tesisler çalışma süresince enerjisiz kalacak.

Yine Perşembe günü bir diğer kesinti ise enerji nakil hattı bakım onarım çalışması nedeniyle Süloğlu ve Lalapaşa ilçelerine bağlı köylerde yapılacak. TREDAŞ’tan alınan bilgiye göre 09:00-14:00 saatleri arasında 5 saat boyunca Süloğlu İlçesine bağlı; Geçkinli, Yağcılı, Domurcalı, Sülecik, Taşlısekban ve Tatarlar köyleri ile Lalapaşa İlçesi bağlı; Ortakçı, Kavaklı, Taşlımüsellim, Sarıdanişment, Süleymandanişment, Ömeroba, Hacıdanişment ve Vaysal Köyleri ile bu istikametteki diğer tesislere çalışma süresince elektrik verilemeyecek.

HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.