Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demirli, Havsa’da okul müdürleri ile toplantı yaptı

MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cihad Demirli, Havsa’da okul müdürleriyle bir toplantıda bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2024 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2024 15:31
Kaynak: ERGİN SÖZER
Demirli, Havsa’da okul müdürleri ile toplantı yaptı

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cihad Demirli, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı ile beraber Havsa Atatürk Ortaokulu Konferans Salonu’nda Havsa ilçesindeki okul müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi.

İlçedeki eğitim ve öğretim faaliyetlerinin değerlendirildiği ve gelecek döneme yönelik planlamaların ele alındığı toplantıda, eğitimdeki güncel konuların yanı sıra öğrenci başarısını artırmak için yapılması gerekenler ve okulların ihtiyaçları da masaya yatırıldı.

Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan gerçekleştirilen toplantının ardından www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Toplantıda, ilçemizdeki eğitim ve öğretim faaliyetlerini değerlendirdik. Öğrencilerimizin başarısını artırmak ve eğitim kalitesini yükseltmek için neler yapabileceğimizi ele aldık. Okullarımızın ihtiyaçlarını belirleyerek çözüm yolları üzerinde çalıştık. Amacımız, ilçemizdeki eğitim ve öğretimin her geçen gün daha da ileriye gitmesini sağlamak.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.