Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Dayanışmayla yarınlara koşuyoruz”

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu Kırklareli Yerel Seçim saha çalışmaları hakkında basın açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
“Dayanışmayla yarınlara koşuyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi her yerde halkçı belediyeciliği anlatmayı sürdürdüklerini söyledi. Gündoğdu açıklamasında şunlara yer verdi:

“Kırklareli’mizin her ilçesinde, her beldesinde, her sokağında, her mahallesinde dur durak bilmeden hemşehrilerimize ulaşmaya, gönül almaya halkçı belediyeciliği anlatmaya devam ediyoruz. Kalp kırmadan gönülleri kazanıyoruz. Hemşehrilerimizin her gün biraz daha artan destek ve güveni bizleri daha da heyecanlandırıyor. Bizler, çalışa çalışa kazanacağız, güler yüzle, sevgiyle hizmet edeceğiz.

Bu doğrultuda saha çalışmalarımız kapsamında; 20 Mart 2024 Çarşamba günü Belediye Başkanımız Mehmet Siyam Kesimoğlu ile Karacaibrahim ve Yayla Mahallesine ziyaretler gerçekleştirdik. Sakinlerimizin gözlerindeki ışıltı ve umut bizlere güç verdi.

21 Mart 2024 Perşembe günü ise Karakaş Mahallemizi ziyaret ettik. Güzel şehrimizin sokaklarında, caddelerinde umut var, sevgi var, heyecan var, evlerinin camlarından, balkonlarından bizlere el sallayan, desteklerini belirten, bizleri bağrına basan hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyorum.

Yasakları değil, özgürlükleri çoğaltacağız. Ötekileştirmek yok, kardeşleştirmek var. Huzurlu ve konforlu, adil ve yaşanabilir bir Kırklareli için liyakatle yönetmeye devam edeceğiz.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.