Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet Mahallesi’nin elektrik sorunu çözülüyor

Edirne’nin Havsa ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde uzun süredir devam eden elektrik sorunu alt yapısının güçlendirilmesi ile çözülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2024 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2024 17:58
Kaynak: ERGİN SÖZER
Cumhuriyet Mahallesi’nin elektrik sorunu çözülüyor

Konu ile ilgili olarak www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Cumhuriyet Mahallesi’nin elektrik altyapısını güçlendirdiklerini ve enerji sorununu çözdüklerini belirterek şunları dile getirdi:

“TREDAŞ İl Müdürümüz Ahmet Keleş ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, Cumhuriyet Mahallemizin önemli bir kısmını karşılamakta yetersiz kalan 400 kW'lık trafoya bir yeni trafo daha ekleyerek elektrik gücünü toplamda 800 kW'a çıkarıyoruz. Ayrıca, bağlantı kablolarını ve sistemini de yenileyerek, mevcut altyapıyı modernize ediyoruz. Bu kapsamlı çalışma sonucunda, Cumhuriyet Mahallemizde yaşanan elektrik kesintileri ve voltaj düşmeleri gibi sorunları da kökten çözmüş olacağız. Güçlendirilen elektrik altyapısıyla birlikte mahallemiz daha güvenilir ve sürekli enerji tedarikine kavuşmuş olacak. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda bu tür altyapı iyileştirmelerine devam edeceğiz. Elektrik sorunlarına karşı hızlı ve etkili çözümler üreterek, Havsalı vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeye devam edeceğiz. Mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.