Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Cumhuriyet kentinde Cumhuriyete sahip çıkıyoruz”

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu Kırklareli Yerel Seçim Saha Çalışmaları hakkında basın açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
“Cumhuriyet kentinde Cumhuriyete sahip çıkıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu yaptığı açıklamada şunlara yer verdi:

“Kırklareli’mizde sokaklar şenlendi, mahalleler aydınlandı, güzel, aydınlık yüzlü insanlarımız şehrine sahip çıkıyor. Her mahallede geceler aydınlandı, gündüzler şenlendi umutlar tazelendi. Kırklareli bir Cumhuriyet kenti olarak yaşamaktan gurur duyuyor. Kırklareli halkı kentine, Cumhuriyete sahip çıkıyor.

 Bu doğrultuda saha çalışmalarımız kapsamında;

22 Mart 2024 Cuma günü Pınarhisar ilçemizi ziyaret ederek, Belediye Başkan Adayımız ile birlikte hemşehrilerimizle birlikte olduk.  Pınarhisar halkı kararını vermiş halkçı belediyeciliğe bir an önce kavuşmak istiyor.

23 Mart 2024 Cumartesi günü Kırklareli Merkezde Demirtaş ve Yayla mahallelerimizde coşkulu, heyecanlı yürüyüşler gerçekleştirdik.

24 Mart 2024 Pazar günü ise İstasyon Mahallesinde sokakları aydınlattık, güler yüzlü sakinlerimizin coşkusunu paylaştık. Güzel şehrimizin sokaklarında, caddelerinde gücümüzü hemşehrilerimizden almaya devam ediyoruz. Onların heyecanı, coşkusu, kazanma arzusu tüm şehrimizi sarmış durumda. Güçlüyüz çünkü biriz, beraberiz.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.