Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Cumartesi Pazarı’nın Tanıtılmaya İhtiyacı Var”

Edirne’de depreme dayanıklı hale getirilmek için yenilenen Cumartesi Pazarı’nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış sonrası pazaryerini değerlendiren esnaf Umut Çamköy, pazarı beğendiğini fakat bazı eksikleri olduğunu söyledi. Çamköy, “Pazarın tanıtılmaya ihtiyacı var. Pazaryeri olmuş ama müşteri olmadıktan sonra pazaryerinin bir anlamı yok” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2024 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2024 13:08
Kaynak: MERT ERİŞKİN
“Cumartesi Pazarı’nın Tanıtılmaya İhtiyacı Var”

Edirne’de geçtiğimiz yıl depreme dayanıklı hale getirilmek için yenilenen Cumartesi Pazarı’nın açılışı gerçekleştirildi. 1’inci Murat Mahallesi’nde 5 bin 800 metrekarelik kapalı alana sahip olan yeni pazaryerinde esnaflar, pazaryerini değerlendirdi.

“PAZARIMIZIN YAN DUVARLARI KAPATILMAMIŞ”

Pazar esnafı Umut Çamköy, “Bence pazaryeri çok güzel olmuş. Birkaç eksikliği var ama o da zaman geçtikçe olacak şeyler. Pazarımızın yan duvarları kapatılmamış. Onlar kışın yağmur, çamur ve yazın da sıcaklığa neden olacaktır. Ayrıca pazarın tanıtılmaya ihtiyacı var. Eski Pazar gitti ve müşterinin de ayağı değişti. Buraya gelmeleri için Bulgaristan’da tanıtım olması gerekiyor. Saat 11.00 oldu daha kimse yok pazarda. Pazaryeri olmuş ama müşteri olmadıktan sonra pazaryerinin bir anlamı yok. Pazaryeri çok güzel ama dediğim gibi biraz eksikleri var. Onlar da yaşandıkça anlaşılacak” dedi.

“ÇOĞU VATANDAŞIN AÇILDIĞINDAN HABERİ YOK”

Vatandaşların açılıştan haberinin olmadığını dile getiren pazar esnafı Dinnar Celepler, “Yeni pazarımız bütün esnafımıza hayırlı uğurlu olsun. Diğer pazaryerinde zahmet çektik ama Filiz Başkanı’mızdan Allah razı olsun. Pazaryerimizden çok memnunuz. İnşallah böyle gider. Pazarın ilk gününde satışlarımız henüz normal seviyede. Çoğu vatandaşın açıldığından haberi yok. İnşallah bugünden sonra herkesin haberi olur” şeklinde konuştu.

“PAZARYERİMİZ ÇOK GÜZEL OLDU”

Pazaryerinin güzel olduğuna değinen pazar esnafı Celal Zülf, “Şu anda çok mutluyuz. Yeni pazaryerimiz çok güzel oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Pazarımızın bugün ilk günü olmasına rağmen mutluyuz. Her yer tertemiz. Şu anda daha yeni olduğu için pazarımız hakkında bir şey söylemek mümkün değil. Eksiklerimizi yaşadıkça başkanlarımıza iletiriz, onlar da bir çözüm yolu bulacaktır” ifadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.