Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çorlu’da Sarıkurt aday adayı

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt CHP’den ikinci kez adaylık başvurusu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2023 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2023 17:56
Kaynak: MURAT SAVAŞ
Çorlu’da Sarıkurt aday adayı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) belediye başkanı seçilen Ahmet Sarıkurt bugün aday adaylığı başvurusu yaptı.

CHP Çorlu İlçe Başkanlığına evraklarını teslim eden Sarıkurt daha sonra Atatürk Meydanı’nda kurulan kürsüden vatandaşlara hitap etti. Sarıkurt “Bugün karşınıza beş yıl önce sizlere bazı sözler vermiş bir kardeşiniz olarak; size verdiğim sözleri yerine getirip getirmediğimin muhasebesini de yapmak zorunda olan, sizlerin verdiği yetkiyle sorumluluk sahibi olmuş biri olarak çıkıyorum” dedi.

Geçmiş dönem söz verip yerine getirdiği projeleri sıralayan Sarıkurt daha sonra “Ve büyük bir memnuniyetle ifade ediyorum ki; tüm bu saydığım projelerimizi ortak akıl ve iş birliği ile sivil toplum örgütlerimizle, odalarımızla, muhtarlarımızla, meclis üyelerimizle ve hemşerilerimizle birlikte hayata geçirdik. Tamda seçim sürecinde söz verdiğimiz gibi biz olarak hayata geçirdik” ifadelerini kullandı.

“CHP’DEN VAZGEÇMEDİM”

Sarıkurt daha sonra şunları söyledi: “Bugün yine hiçbir zaman ve hiçbir şart altında Cumhuriyet Halk Partisinden vazgeçmemiş, aldanmış ama asla aldatmamış, söylediğinden farklı davranmamış, her seçim döneminde iftiraya uğramış ama kimseye iftira atmamış ve hatta kimsenin gözünün içine baka baka yalan söylememiş, hiçbir mücadele arkadaşı başka bir siyasi partiden meclis üyesi olmamış, akrabalarının evine başka bir siyasi partinin bayrağını astırmamış, seçim üstü partiyi yüzüstü bırakmamış, sadece seçim zamanı değil her zaman cenazede, düğünde zor zamanda yanınızda olmuş ve olmaya çalışmış, beş yıl öncesine göre daha tecrübeli, siyasi rakiplerimizin dahi ‘sen halkın başkanısın’ dediği bir kardeşiniz, evladınız ve Trakya’nın en büyük ilçe belediyesinin başkanı olarak karşınızdayım.”

MURAT SAVAŞ

Kaynak: MURAT SAVAŞ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.