Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇÖP YÜZÜNDEN HAYATI KABUS OLDU

Edirne’de satın aldığı evin arka kısmında yer alan boşluğa komşularının çöp attığını iddia eden Hasan Özkaya “Şikayetçi olacağım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2023 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2023 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ÇÖP YÜZÜNDEN HAYATI KABUS OLDU

Edirne’de Araplar Mahallesi’nde satın aldığı evin arka kısmında ki boşluğa komşularının çöp attığını belirtti. Kimin çöp attığını bilmediğini belirten Hasan Özkaya “Kamera taktıracağım” dedi.

“CAMLARI AÇAMIYORUZ”

Kötü kokudan dolayı camları açamadığını belirten Özkaya “Bu evi satın aldık, buraya geldik, her yer çöp içinde. Camları açamıyoruz. Sıcakta bütün pis kokular içeri giriyor. Bu sıcaklarda bu çöpler yüzünden pencere ve balkon kapılarını kapalı bırakmamız gerekiyor. Şu anda kimin yaptığını tam bilmiyoruz. Zabıta ekipleri ile birlikte burayı temizleteceğiz, ondan sonra eve kamera sistemi kuracağım. Çöpleri kimin attığını görmek için kimseye zarar vermeden bu sistemi kuracağım.

Eğer görebilirsek şikayetçi olacağım. Böyle bir şey olmaması gerekiyor. İnsanlık dışı bir hareket bence. Şikayetçi olacağız. Bundan sonra böyle bir şey yaşanmasın. Kameralardan tespit edip kimin yaptığını bulacağız” dedi.

“ÇÖPLER MUTFAĞIN ÖNÜNDE”

Havaların çok sıcak olduğuna ve mutfakta kötü kokudan dolayı yemek yiyemediğine değinen Hasan Özkaya şöyle konuştu: “Bu sıcak günlerde yemek yaparken camları açamıyoruz. Kokudan rahatsız oluyoruz. Ailecek oturup yemek yiyemiyoruz belediyeden destek istiyoruz tek başımıza bu problemi çözemiyoruz. Komşularla konuştuk kimse ben yaptım demiyor. Bu çöp kendiliğinden gelmedi buraya şikayetçi olacağız bir an önce çözülmesini istiyorum.

MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.