Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Çok güzel bir Edirne geliyor”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, ziyaretlerine devam ediyor. Birçok kurum ve vatandaşlarla bir araya gelen İba, ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2024 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2024 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
“Çok güzel bir Edirne geliyor”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İba, ilk olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Daha sonra Tapu Kadastro Edirne 14. Bölge Müdürlüğü, Karaağaç Ortaokulu öğretmenleri, yeni sanayi sitesi ve son olarak Yancıkçı Şahin Mahallesi’nde esnaflar ile bir araya geldi.

“EDİRNE’Yİ HAK ETTİĞİ ŞEHİRCİLİKLE BULUŞTURACAĞIZ”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden İba, Bugün Edirne Çevre Şehircilik İklim Değişikliği Müdürü Engin Öztürk ve personelini ziyaret ettik. Yerel yönetimin en büyük görevlerinden biri de modern ve gelişmiş bir şehirciliği yönetim alanına getirebilmektir. Tüm resmi makamlarımız ve STK kadrolarıyla, Edirne’mizi hak ettiği şehircilikle buluşturacağız” dedi.

“KURUMLARLA UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Kamu kurumları ile uyumlu çalışacaklarını aktaran İba, “Tapu Kadastro Edirne 14. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden İba, “Hayrullah Akdemir ve Müdürlüğümüzün değerli çalışanlarını ziyaret ettik. Kamu kurumlarımızla uyum içinde çalışarak, Edirne’mizi yepyeni bir çehreye ve hak ettiği değere ulaştıracağız” ifadelerine yer verdi.

“EĞİTİMCİLERLE TEK TEK GÖRÜŞECEĞİM”

Bütün eğitimciler ile görüşeceğini aktaran İba, “Edirne’mizin eğitimine katkı sunan, Karaağaç Ortaokulu ve Mustafa Necati İlkokulu öğretmenlerimizle bir araya geldik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gelecek nesilleri emanet ettiği değerli öğretmenlerimizin fikirlerine kulak verdik; Edirne’mizde evlatlarımızın eğitim hayatlarını iyileştirmek adına yapılacakları görüştük. Her birine bu değerli sohbet için teşekkür ediyor; önümüzdeki günlerde de şehrinizin tüm eğitimcileriyle tek tek görüşmenin sözünü veriyorum” diye konuştu.

“BÜTÜN EDİRNE’Yİ DİNLEYECEĞİZ”

Bütün herkesin sesini duyacaklarını belirten İba, “Yeni Sanayi Sitesi’ne dünkü ziyaretimizde görüşme fırsatı bulamadığımız esnafımızla bir araya geldik. Edirne’miz için ve iş sektörleri için beklentilerini paylaştılar, iyi dileklerini ilettiler. Hepsinin desteği çok kıymetli. Önümüzdeki günlerde de Sanayi Sitesi esnafımızla görüşmelerimize devam edeceğiz. Her bir hemşehrimizin sesini duyacak, tek tek tüm Edirne’yi dinleyeceğiz” dedi.

“TÜM GAYRETİMİZLE HİZMET ETMEK İSTİYORUZ”

Yancıkçı Şahin Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelen İba şöyle konuştu: “Yancıkçı Şahin Mahallesi esnafımızı ve mahalle kahvehanemizi ziyaretimizde de yine büyük bir samimiyet ve teveccühle karşılaştık. 5 yıldır karış karış her mahallesini gezdiğimiz bu güzel şehre, tüm gayretimizle hizmet etmek istiyoruz. Bunun için hazırız, bunun için kararlıyız. Sizlerin de güzel destekleri ile, çok güzel bir Edirne geliyor.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.