Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇOCUKLARDAN JANDARMAYA ZİYARET

Ortaokul öğrencileri ve öğretmenleri Edirne İl Jandarma Komutanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2023 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 15:11
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
ÇOCUKLARDAN JANDARMAYA ZİYARET

Edirne il merkezinde bulunan Gazi Osman Ortaokulu, İstiklal Ortaokulu ve İsmail Güner Ortaokulu'ndan oluşan 70 kişilik bir öğrenci ve öğretmen grubu, Edirne İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında öğrencilere İl Jandarma Komutanlığı'nın tanıtımı yapıldı ve 112 acil çağrı numarasının önemi anlatıldı. Çocuklar, telsiz üzerinden görevdeki Jandarma personeline çağrılar yaparak görevlerinde başarılar dilediler.

Daha sonra, kışla içerisinde özel olarak hazırlanan alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Trafik standında, Jandarma envanterinde bulunan trafik malzemeleri, araçlar ve motosikletler tanıtıldı. Kriminal Şube Müdürlüğü tarafından açılan stantta ise olay yeri inceleme işlemlerinde kullanılan cihazlar ve malzemeler sergilendi. Ayrıca, komando standında, Komando Timlerinin envanterinde bulunan yerli ve milli silahlar ile zırhlı araçlar tanıtıldı. Çocuklar, zırhlı araçlar ve diğer hizmet araçları ile motosikletlere binme fırsatı buldular ve keyifli bir zaman geçirdiler. Ardından, çocuklar için hazırlanan jandarma köpeği eğitim alanında gösteri izletildi.

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.