Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Çocuklar toplumumuzun en değerli varlıklarıdır”

CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2023 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2023 16:56
Kaynak: ERGİN SÖZER
“Çocuklar toplumumuzun en değerli varlıklarıdır”

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, çocuk haklarına verdiği önemi vurgulayarak şu ifadelerde bulundu:

“Bugün, tüm dünyada Dünya Çocuk Hakları Günü'nü kutlamaktayız. Çocuklar, toplumumuzun en değerli varlıklarıdır ve onların haklarına saygı göstermek, onların sağlıklı ve güvenli bir ortamda büyüme haklarını güvence altına almak, hepimizin sorumluluğudur.

Çocuk Hakları Günü, çocukların eğitim, sağlık, güvenlik ve yaşam hakkı gibi temel haklarının vurgulandığı bir gün olarak önem taşımaktadır. Çocuklarımızın sağlıklı beslenmesi gelecek nesillerin sağlıklı ve dinamik olması için okullarda da beslenme çok büyük öneme sahiptir.

Bu vesileyle, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın haklarına her zaman sahip çıkmalı, onların mutluluğu ve sağlıklı gelişimi için gereken her türlü desteği sağlamalıyız.

Toplum olarak, çocuklarımızın daha güvenli, sevgi dolu bir dünyada büyümelerini sağlamak için birlikte çalışmalıyız. Bu kapsamda, eğitim, sağlık ve sosyal hizmet alanlarında çocukların haklarına yönelik politikaların güçlendirilmesi ve desteklenmesi büyük önem taşımaktadır.

Çocuk Hakları Günü, çocuklarımıza daha adil, daha eşit ve daha güzel bir gelecek bırakma taahhüdümüzü yinelememiz için bir fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm çocuklarımızın Dünya Çocuk Hakları Günü'nü kutluyor, onların sağlıklı, mutlu ve başarılı bir geleceğe adım atmalarını temenni ediyorum.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.