Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇOCUKLAR ATATÜRK PORTRESİ TASARLADI

Edirne Belediyesi tarafından Edirne Kent Müzesi’nde düzenlenen Atatürk Sanat Atölyesi etkinliğine katılan çocuklar, örüntü oluşturarak Atatürk’ün portresini tasarladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2023 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2023 16:50
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
ÇOCUKLAR ATATÜRK PORTRESİ TASARLADI

Edirne Belediyesi tarafından Edirne Kent Müzesi’nde 10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Atatürk Haftası nedeniyle çocuklar için Atatürk Sanat Atölyesi etkinliği düzenlendi. 

Atölyeye katılan çocuklar, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün portresini örüntü oluşturarak tasarladı.

Etkinlik görevlisi Buket Deniz Yaman, 10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Atatürk Haftası’na özel olarak etkinliği düzenlediklerini söyledi. Çocukların, keçeden örüntü ile Atatürk portresi oluşturduklarını belirten Yaman; “10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Atatürk Haftası olması sebebiyle çocuklarla beraber Atatürk çalışması ve örüntü çalışması yaptık. Geçtiğimiz haftalarda yapılan çalışmalarımızdan farklı bir çalışma bu. Hem Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı, hem de 10 Kasım Sevgili Atamızın ölüm yıldönümünde böyle bir çalışma yapmak istedik. Çocuklarımız keyifli vakit geçirerek burada sosyal bir alanda çalışma ve kaynaşma fırsatı da bulmuş oldular” dedi.

MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.