Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ciravoğlu’ndan Şükrüpaşa çıkarması

CHP Edirne Belediye Başkan aday adayı Şükrü Ciravoğlu, Şükrüpaşa Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ziyaretlerde parti üyeleri ve vatandaşları Pazar günü düzenlenecek ön seçime davet ederken; 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde de destek istedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2024 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2024 16:49
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Ciravoğlu’ndan Şükrüpaşa çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan aday adayı Şükrü Ciravoğlu, Şükrüpaşa Mahallesi’ndeki 3 ayrı kıraathanede vatandaşları ziyaret etti.

Ciravoğlu, CHP üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlardan yoğun ilgi görürken; tek tek selamlaşıp sohbet etti. CHP Edirne Merkez İlçe Örgütü tarafından 4 Şubat Pazar günü düzenlenecek ön seçime parti üyeleri ve vatandaşları davet eden Ciravoğlu, 31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek Mahalli İdareler Seçimlerinde de destek istedi.

“BİRİNCİ HEDEFİMİZ CHP’Yİ BÜTÜN UNSURLARIYLA BİR ARAYA GETİRMEK”

Ciravoğlu, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada vatandaşlara seslenerek; “Bir yola çıktık. CHP Edirne Belediye Başkan aday adayı olarak 4 Şubat Pazar günü Irmak Düğün Salonu’nda yapılacak olan ön seçime ve ardından da 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçime hazırlanmak ve aday olarak partimizi başarıya ulaştırmak için yola çıkmış bulunmaktayız. Ekip arkadaşlarımızla birlikte öncelikle birinci hedefimiz, CHP’yi bütün üyeleriyle, bütün unsurlarıyla bir araya getirmek, kol kola, tek yumruk halinde önce aday belirleme ön seçimine, ardından da yerel seçime taşımaktır. Yola çıktığımız günden beri bugün geldiğimiz noktada, bu yolda önemli mesafeler kat ettiğimizi görmekten de gurur ve mutluluk duymaktayız. Öncelikle partimizde birlik ve bütünlük, ardından Edirne’mizde birlik ve bütünlük, ardından da Türkiye’nin birlik ve bütünlüğü için gereken her şeyi yapmaya, elimizi değil başımızı taşın altına koymaya karar verdik. Bu azim, inanç ve kararlılıkla arkadaşlarımızla, bütün ekibimizle birlikte yürümeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“CHP BAYRAĞINI EDİRNE’DE DALGALANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

4 Şubat Pazar günü düzenlenecek ön seçimin ardından 31 Mart 2024 tarihinde önemli bir Mahalli İdareler Seçiminin gerçekleştirileceğini belirten Ciravoğlu; “Pazar gününün ardından bizi çok önemli bir yerel seçim beklemektedir. Burada da önceki yıllarda bazı yaşanmış sorunlar ve gelgitler neticesinde partimizin o eski günlerdeki gibi çok parlak durumda olmadığının da bilincindeyiz. Ancak tek güvencemiz ve dayandığımız nokta, Edirne’nin demokratik, kültürel, sosyal ve ahlaki yapısıdır. Bu yapı, CHP ile tam anlamıyla örtüşen bir yapıdır. Biz, bu yapı içerisinde vatandaşı kucaklayarak büyük bir çoğunlukla yerel seçimden de başarıyla çıkacağımıza ve bu partinin bayrağını Edirne’de dalgalandırmaya devam edeceğimize yürekten inanıyoruz. Bu konuda hepinizin desteklerini bekliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum” diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.