Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çikolata tadında bir Sevgililer Günü

Edirne’de bir AVM’de 14 Şubat Sevgililer Gününe özel hazırlanan çikolata standı dikkat çekti. Stant sorumlusu Ergül Kapancı ilginin güzel olduğunu belirterek “Çikolata tadında bir Sevgililer Günü olsun istedik” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2024 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2024 17:20
Kaynak: HİLAL PEKER
Çikolata tadında bir Sevgililer Günü

Edirne'de, 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü'nün yaklaşmasıyla birlikte kentte romantizm dolu hazırlıklar hız kazanıyor.  Kentte bir alışveriş merkezinin zemin katında kurulan özel bir çikolata standı ise dikkatleri üzerine çekiyor. Standın sunduğu çeşitlilik ve özgün tasarımlar, alışılagelmişin dışında bir Sevgililer Günü deneyimi sunuyor.

Çikolata standı, özenle hazırlanmış ve sevgi dolu mesajlarla süslenmiş çikolata çeşitleriyle dikkat çekiyor. "Seni Seviyorum" yazılı çikolatalar, kalpli donutlar ve özel tasarlanmış çikolata figürleri, romantik atmosferi yansıtan aşk dolu bir atmosfer oluşturuyor. Standın sunduğu çikolata çeşitleri, Sevgililer Günü'nde sevdiklerine özel ve anlamlı bir hediye arayanlar için ideal seçenekler sunuyor. Stant sorumlusu Ergül Kapancı, vatandaşların ilgisinin güzel olduğunu ve standın çeşitlilik ve özgün tasarımlarıyla dikkat çektiğini söyledi.

Standın 14 Şubat Çarşamba akşamına kadar açık olacağını söyleyen Kapancı; “Sevgiler Günü’ne özel çikolata standı açtık. 14 Şubat akşamına kadar buradayız. Vatandaşların ilgisi güzel. Renkli balonlarımız var fotoğraf çektirenler var. Çikolatalarımız çeşitlilik ve özgün tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Çikolata tadında bir Sevgililer Günü olsun istedik. Herkes sevdiklerinin kıymetini bilsin” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.