Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çıkma garantili piyangoya rağbet arttı

Yeni yılın yaklaşmasıyla gelenekselleşen yılbaşı biletlerine Edirne’de ilgi yine yoğun. Bu yıl büyük ikramiye tam biletler için 400 milyon lira.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2023 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2023 18:09
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Çıkma garantili piyangoya rağbet arttı

Her yılbaşında Milli Piyango bileti almak bir gelenek halinde devam ediyor. Yılbaşı biletlerinin satışa sunulmasıyla Edirne’de de biletlere ilgi yoğun. Yeni yıl biletlerinde büyük ikramiyenin 400 milyon olarak belirlenmesi de bu ilgiyi arttıran etkenlerden.

Bilet satışlarına bu yıl yurtdışından ve özellikle Yunanistan ve Bulgaristan’da yaşayan Türklerden ilgi olduğunu belirten Edirne merkezdeki büfe işletmecisi Serhat Ceylan, bu yıl biletlerin çıkma garantili olmasının, yani satılmayan bilete ikramiye verilmeyerek çıkana kadar çekiliş yapılacak olmasının cazibeyi arttırdığını söyledi.

“SATILMAYAN BİLETE İKRAMİYE YOK”

Ceylan; “Bu yıl Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi 400 milyon lira. Çeyrek bilet 100 lira, yarım bilet 200, tam bilet 400 lira olarak satışa sunuldu. Çeyrek biletle büyük ikramiye kazanan kişi 100 milyon lira kazanacak. Ayrıca çıkma garantili olarak biletler satışta. Yani satılmayan, çıkmayan bilete ikramiye verilmeyecek, çıkana kadar çekilişler devam edecek. Böyle olması da cazibeyi arttırıyor. İlgi yoğun bir şekilde devam ediyor. Yılbaşına yaklaştığımız zaman daha da ilginin artacağını düşünüyoruz. İnşallah büyük ikramiyeyi bu yıl Edirne’ye veririz. Yabancılardan da talep var. Özellikle Yunanistan’da ve Bulgaristan’da yaşayan Türkler, Edirne’ye geldiklerinde Milli Piyango bileti alıyorlar. İnşallah Edirne’ye büyük ikramiye vermeyi ümit ediyoruz” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.