Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cihan’dan Edirnespor İçin Hayati Proje Fikirleri

Edirnespor’da 4 dönem yöneticilik yapmış olan İbrahim Cihan’dan maddi darboğazda olan kulüp için hayati proje tavsiyeleri geldi.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2024 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2024 13:24
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Cihan’dan Edirnespor İçin Hayati Proje Fikirleri

Edirnespor’da 5 futbolcu alacaklarını tahsil edemediklerinden dolayı bu hafta başında sözleşmelerini feshetmişti. Diğer futbolcuların da alacak tahsili konusunda verdikleri süre bugün itibariyle doluyor. Bugün de futbolculara ödeme yapılmazsa, takımdaki tüm futbolcular sözleşmelerini feshedecekler.

Kulübün düştüğü bu durum kentteki birçok kişiyi üzüyor. Bunlardan birisi de Edirnespor’a gönül vermiş, kulüpte 4 dönem yöneticilik yapan, 4 dönem de genel kaptanlık yapan İbrahim Cihan. Gelinen durumda, yaşanan bu sıkıntıyı ancak Edirne Valisi Yunus Sezer Ve Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’ın giderebileceğini söyleyen Cihan; “Acil bir eylem planı yapılması gerekmektedir. Futbolcular bırakırsa kulüp tekrar amatör lige düşmeyle karşı karşıya kalır” diye konuştu.

“TIR’LARDAN EDİRNESPOR’A 1 AVRO ALINABİLİR”

Cihan, kulübün düştüğü bu zor durumdan kurtulması için sürekli gelir getirecek imkanların sağlanması gerektiğini söylüyor. Gümrük kapılarından TIR geçişlerinde araç başına bir Avro alınmasının, Edirnespor’u maddi anlamda oldukça rahatlatacağını belirten Cihan; “Bunun örneği Çanakkale’de feribot geçişlerinde var. Araç başına yanılmıyorsam 200 lira alınıyor. Aynı yöntem 4 adet gümrük kapısı olan Edirne’de de uygulanabilir. Ayrıca mülkiyeti belediyeye ait olan halı sahalar var. Bu halı sahalar da belediye tarafından şahıslara değil de Edirnespor’a kiralanabilir. Bunların yanında Edirne’de düğün salonu eksikliği var. Belediye Edirnespor’a düğün salonu için yer verebilir ve bu da özellikle düğün salonu eksikliği çeken Edirne’de kulüp için son derece faydalı bir gelir kaynağı olabilir. Eğer bu projeler hayata geçirilirse, Edirnespor şahısların vereceği yardımlara bağımlı kalmaz ve yaşadığımız bu maddi zorlukları yaşamaz. Kendi yağıyla kavrulabilir” dedi.

“VALİ, BELEDİYE BAŞKANI VE STK’LAR BİR ARAYA GELMELİ”

Edirne Valisi, Belediye Başkanı Ve Sivil Toplum Kuruluşları’nın Edirnespor için bir araya gelerek bu projeleri nasıl hayata geçirilmesi konusunda görüşmeleri gerektiğinin önemine değinen İbrahim Cihan; “Bu projeler hayata geçirilirse Edirnespor kendi kendini idame ettirebilir duruma gelir. Ayrıca, Türkiye’de birçok kulübün gayrimenkulü var. Edirnespor’un hiç gayrimenkulü yok. Bu zamana kadar kulübe herhangi bir gayrimenkul verilmemiş. Hiç olmazsa şimdiden sonra verilebilir” ifadelerini kullandı.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.