Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Çiftçi ve çalışan emekliler adalet istiyor”

CHP’li Hüseyin Özden, Ziraat Odası'na kayıtlı çiftçilere yönelik verilmeyen 5 bin TL'lik ikramiye konusunda hükümeti eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2023 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2023 15:00
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
“Çiftçi ve çalışan emekliler adalet istiyor”

Havsa CHP'nin önceki dönem İlçe Başkanı Hüseyin Özden www.batiekspres.com’a yaptığı açıklamada, emeklilere verilen 5 bin TL ikramiyenin Ziraat Odası’na kayıtlı olan çiftçilere de verilmesi gerektiği söyledi.

Özden, “Çiftçilerimizin tarım sektöründeki zorluklarına dikkat çekmekten ziyade, hükümetin bu destekleri nasıl dağıttığına odaklanmamız gerekiyor. Emeklilere verilen 5 bin TL ikramiye Ziraat Odası'na kayıtlı çiftçilere de verilmeli. Çalışan emekliler ve Ziraat Odası’na kayıtlı olanlara ikramiye yok. Ancak unutulmamalıdır ki tarım, ülkemizin temel direği olan emekçilerin de katkısıyla ayakta duruyor” şeklinde konuştu.

Açıklamasında hükümeti emeklilere adil bir destek politikası benimsemeye çağıran Özden, aynı zamanda çalışan emeklilere de bu ikramiyenin verilmesi gerektiğini vurguladı. Özden, sözlerini, “Toplumun her kesimi, ekonomik desteklerden eşit bir şekilde yararlanmalıdır. Bu, sosyal adaletin sağlanması açısından kritik bir öneme sahiptir. Çiftçilerde çalışan emeklilerimiz de adalet istiyor. Hükümeti, adil olmayan bu uygulamadan dönmeye çağırıyoruz” şeklinde tamamladı.

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.