Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiçekçilerin sevgililer günü yoğunluğu

Sevgililer gününde çiçekçiler müşterilerinin taleplerine yetişebilmek için yoğun çalışıyorlar. Edirneli çiçekçi Aykut Yaman, bu sene işlerin önceki yıllardaki gibi durgun olmadığını, taleplere yetişebilmek için yoğun çalıştıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 15:33
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Çiçekçilerin sevgililer günü yoğunluğu

Sevgililer günü klasiklerinden olan çiçek alma alışkanlığı, Edirne’de çiçekçilerin yüzünü güldürdü. Bir gün önceden hazırlık yapmalarına rağmen, taleplere yetişebilmek için yoğun çalıştıklarını söyleyen çiçekçi Aykut Yaman, kadınlara bir de tavsiyede bulundu.

Genelde erkek müşterilerin çiçek aldığını belirten Yaman, kadınların akşam eşlerine, sevgililerine güzel bir sofra hazırlamasını tavsiye etti. Yaman; “14 Şubat beklediğimizden de güzel geçiyor. İnsanlar önceki senelerden kalan sıkıntılardan dolayı bunaldılar. Herkes birbirini mutlu etmek istiyor. Kadınlarımız çok şanslı, çünkü erkek müşterilerimiz yoğun bir şekilde geliyor. Kadınlarımızdan da bu konuda eşlerine, sevgililerine masaları güzel donatmasını tavsiye ediyorum. Çünkü eşleri eve çiçekle gelecekler. Biz hazırlıklarımızı dün yaptık, yetişmeye çalışıyoruz. İnşallah 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de bu şekilde devam eder” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.