Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiçekçiler sevgililer gününe hazır

Yarın kutlanacak olan 14 Şubat Sevgililer gününe Edirne’deki çiçekçiler bugünden hazırlanmaya başladı. Yarın teslim edilmek üzere bugünden siparişler gelmeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 18:19
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Çiçekçiler sevgililer gününe hazır

Edirne’deki çiçekçiler yarın kutlanacak olan 14 Şubat Sevgililer Günü’ne hazır. Dükkanlarındaki çiçeklerini yarına hazırlayan çiçekçiler, günü kutlamak isteyip siparişini bir gün önceden veren müşterilerinin siparişlerini de hazırlıyorlar.

Edirneli çiçekçi Aykut Yaman14 Şubat Sevgililer Günü hazırlıklarının devam ettiğini, yarınki siparişlerini şimdiden hazırlamaya başladığını söyledi. 2 yıllık pandemi süreci sonrası, geçen yıl da 6 Şubat depremi dolayısıyla Sevgililer Günü’nün kutlanmadığını belirten Yaman; “Yarın 14 Şubat Sevgililer Günü, biz de hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Heyecanlı, güzel bir hazırlık safhasındayız. Geçen yıl 6 Şubat depremi dolayısıyla üzüntülüydük. Çiçek sektörü, eğlence sektörü olarak pek talep olmadı. Çünkü ülke olarak yastaydık. Ondan önceki 2 yıl da pandemi dönemi vardı. Bu yıl hareketli olacak inşallah. Sevgililer Günü’nü mutlu geçireceğiz, müşterilerimizi mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız. Çiçek sevgidir, mutluluktur. Verilen kişiyi mutlu eder” dedi.

“GENELDE GÜL VE ORKİDEYE TALEP FAZLA”

Genelde gül ve orkideye müşteri talebinin fazla olduğunu söyleyen Yaman; “Bu yıl güller 75-100 lira arası, orkidelerimiz 750-900 lira arası, buketler de 250 liradan başlayarak bin liraya kadar devam ediyor. Genelde gül ya da orkide talep olan ürünlerimiz. Müşterilerimizi boş çevirmemek için elimizden geleni yapıyoruz. Güzel bir 14 Şubat geçireceğimizi umut ediyoruz. Bugünden siparişlerimiz başladı, onları hazırlamaya başladık. Verilen siparişleri yarın teslim etmeye başlayacağız” diye konuştu.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.