Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“CHP’ye destek sizden, hizmet bizden”

CHP Havsa İl Genel Meclisi Üyeliği adayları Serdar Çığla ve Tunay Aslan, köy ziyaretleri kapsamında ilçeye bağlı Şerbettar köyünü ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 13:57
Kaynak: ERGİN SÖZER
“CHP’ye destek sizden, hizmet bizden”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu ile İl Genel Meclisi Üyeliği adayları Tunay Aslan ve Serdar Çığla, Havsa’ya bağlı Şerbettar köyünü ziyaret ettiler.

Ziyaret ile ilgili olarak ‘www.batiekspres.com’ haber sitesine konuşan Tunay Aslan, Şerbettar Köyü’nün kendisinin ikinci köyü olduğunu belirterek şunları dile getirdi:

“Şerbettar Köyü halkı bizlere cesaretin en güzelini sağladılar. Ben Arpaç Köylü olduğum kadar anne tarafından Şerbettar Köyü kökenliyim. Her köyde olduğu gibi vatandaşlarımız burada da bizi destekleyeceklerini söylüyorlar. Her köyümüzde olduğu gibi burada da geçim sıkıntısı herkesin ortak sorunu. Vatandaşlarımız çalışarak battıklarını söylüyorlar. Bizler bu zor günleri hep beraber atlatacağımıza inanıyoruz. Bu düzen değişecek, böyle devam etmeyecek. Şerbettar Köyü bizlere ben onlara emanetim. Her zaman dediğim gibi en büyük cesaretim bana ilk günden bugüne kadar desteğini üzerimden esirgemeyen Serdar Çığla’ya teşekkürü bir borç bilirim. Serdar Çığla’nın tüm köylerimize hizmeti oldu. Kendisinden aldığım destek ve köylerimizin desteği ile İl Genel Meclisine gitmeyi başarıp, tüm köylerimize gerekli hizmeti vereceğim. Bu görece hazırım. Buradan tüm köylerimizde yaşayan hemşehrilerimize ve Havsa’mızda yaşayan vatandaşlarımızdan parti gözetmeksizin desteklerini bekliyorum. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve değerlerine sahip çıkmak görevimizdir. Bizler sahip çıkacağımız gibi bizlerden sonraki nesillerinde sahip çıkacaklarından şüphem yok. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, İl Genel Meclisi Üyesi adayları Serdar Çığla ve Tunay Aslan olarak tüm vatandaşlarımızın desteklerinizi bekliyoruz. 31 Mart’ta Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek sizden hizmet bizden. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109’uncu yıl dönümü kutluyor, Çanakkale de şehit düşen binlerce askerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.