Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li Ün’den Meclise Ziyaret

CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün, İl Genel Meclisi’ni ziyaret etti. Ün, mecliste yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaparken; İl Genel Meclisi’nin Türkiye genelinde her zaman övgüyle anıldığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2024 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2024 16:01
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
CHP’li Ün’den Meclise Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Ediz Ün, Edirne İl Genel Meclisi ziyaret etti. İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Gegeoğlu ve meclis üyeleri ile bir araya gelen Ün, mecliste konuşma yaptı.

Ün, konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparken; “Yoğun bir Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündeminden sonra bizler de 2 Ekim’e kadar meclise ara verdik. Şimdi artık sahalardayız. Sizlerle birlikteyiz, birlikte olmaya devam edeceğiz. Hep birlikte Edirne için mücadele edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili olarak siyasi parti gözetmeden, Edirne'miz için yapılacak ne var ise her zaman telefonlarım açık. Her zaman yanınızda olmaya gayret göstereceğim. Önemli olan Edirne'ye hizmet edebilmek. Bizler genel iktidarda nasıl ki Edirne'miz için mücadele ediyorsak, sizler de burada yoğun bir çaba içerisindesiniz” ifadelerini kullandı.

“ANKARA’DA GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYORSUNUZ”

Edirne İl Genel Meclisi’nin, Türkiye genelinde her zaman övgüyle, imrenilerek anıldığını söylerken; “Çünkü bu birlik, beraberlikle siyasi parti gözetmeden, Edirne'ye hizmet aşkı taşıdığınız için de ben her birinizi kutluyorum. Bir Edirne Milletvekili olarak Edirne'de İl Genel Meclisi’nin övgüyle anılması, bizlerin de Ankara’da göğsünü kabartıyor. O yüzden hepinize ben çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Her zaman yanınızda olduğumu ifade ediyorum” dedi.

“KARARLARIMIZIN YÜZDE 95’İ OY BİRLİĞİYLE ÇIKIYOR”

Meclis Başkanı Gegeoğlu da konuşmasının ardından Ün’e teşekkür ederken; “Çok teşekkür ediyoruz. Burada bizim kararlarımızın yüzde 95’i, belki daha fazla oranda oy birliğiyle çıkıyor. Biz de bunu önemsiyoruz. Edirne için ortak akılla birlikte hareket ediyor olmak gerçekten kıymetlidir. Edirne kendi doğasıyla, tarihiyle hakikaten kıymetli bir şehir. O yüzden daha iyi yerlerde, daha iyi imkanlarda, köylerin imkanlarını daha iyi bir noktaya getirebilmek adına hızlı koşmamız lazım, beraber koşmamız lazım. Değerli sözleriniz için çok teşekkür ediyoruz” sözlerine yer verdi. Ün, konuşmaların ardından toplantıdan ayrıldı.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.