Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'li Özçağdaş Edirne'de

CHP Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, Edirne'de katıldığı eğitim buluşmaları programında sivil toplum örgütleri ve sendika temsilcilerini dinlemeye başladı. Özçağdaş, görüşmenin ardından Edirne'deki eğitim sorunları ile ilgili açıklama yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2024 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2024 11:25
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
CHP'li Özçağdaş Edirne'de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, Edirne'de düzenlenen eğitim buluşmaları programına katıldı.

Edirne Belediyesi Meriç Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programa CHP Edirne İl Başkanı Av. Harika Taybıllı, CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Gegeoğlu, CHP üyeleri ile bazı sendika ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

TEMSİLCİLERDEN SORUNLARI DİNLİYOR

Özçağdaş, Taybıllı ve Akın'ın açılış konuşmaları ile başlayan toplantıda, genel başkan yardımcısı, sendika ve dernek temsilcilerinin dile getirdiği sorunları dinlemeye başladı. Özçağdaş, görüşmenin ardından basın açıklaması yapacak.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.