Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li Hüseyin Özden mazbatayı aldı

Havsa’da CHP’den Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Özden, Belediye Meclisi üyeleri ve İl Genel Meclisi üyeleri ile birlikte mazbatasını aldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2024 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2024 16:34
Kaynak: MERT ERİŞKİN
CHP’li Hüseyin Özden mazbatayı aldı

Türkiye’de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Havsa’da Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Belediye Başkanlığı’na seçilen Hüseyin Özden, Belediye Meclisi üyeleri ve İl Genel Meclisi üyeleri için Edirne Adalet Sarayı’nda mazbata töreni düzenlendi. Törene CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, İl Seçim Kurulu Müdürü Sevil Cellek, Belediye Meclisi üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri Edirne üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 CELLEK BAŞARILAR DİLEDİ

 Törende konuşan Edirne Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Sevil Cellek, “Belediye Başkanlığına seçilen CHP Havsa Belediye Başkan adayı Hüseyin Özden’i tebrik ediyorum. Başarılı çalışmalarının devam edeceğini düşünüyorum. Kendisine hayırlı uğurlu olsun. İl Genel Meclisi üyeleri ve Belediye Meclisi üyelerini de tebrik ediyorum. Belediye Meclisi’nin kadın adaylardan oluşması beni çok gururlandırdı. Bu konu için tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.

“ÇALIŞMALARIMIZI BİRLİKTE SÜRDÜRECEĞİZ”

Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden, “Bugün mazbatamızı aldık. Havsa’yı hep birlikte ortak akılla yöneteceğiz. Bana oy vermiş olsun vermemiş olsun herkesin belediye başkanı olarak kimseyi ötekileştirmeden çalışmalarımızı hep birlikte sürdüreceğiz” diye konuştu.

Program, mazbata teslimi, hediye teslimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.