Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP İpsala adayı Tetik 6 ilkesini açıkladı

CHP İpsala Belediye Başkan adayı Cenan Tetik, yerel seçimlerde belediye başkanlığı görevine seçilmesi halinde belediye hizmetlerinde hayata geçirmeyi planladığı 6 ayrı ilkeyi açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2024 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2024 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
CHP İpsala adayı Tetik 6 ilkesini açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İpsala Belediye Başkan adayı Cenan Tetik, 31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek Mahalli İdareler Seçimleri öncesi gerçekleştirmeyi planladığı belediye hizmetlerindeki ilkelerini açıklamaya başladı.

Tetik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İpsala halkına seslenirken; İpsala Belediye Başkanlığı görevine seçilmesi halinde hayata geçireceği 6 ayrı ilkeye dikkat çekti. Tetik, belediyecilik hizmetlerindeki ilkelerinde herkese eşit hizmet, şeffaflık ve hesap verilebilirlik, çevre dostu hizmetler, katılımcılık ve yurttaşların dahil edilmesi, hibe ve fonları değerlendirme ile toplumsal katkı ve umudu yeniden inşa başlıklarına yer verdi.

6 İLKENİN DETAYLARINI AÇIKLADI

Tetik, İpsala Belediye Başkanlığı görevine seçilmesi halinde izleyeceği belediye hizmetlerindeki ilkelerini İpsala halkına duyururken; “Sevgili İpsala halkım; sizlerin desteğiyle Belediye Başkanı olarak seçildiğimde izleyeceğimiz belediye hizmetlerindeki ilkelerimiz, herkes için eşit hizmet. Belediyecilik hizmetlerimizi tüm vatandaşlara ayrım yapmadan sunmayı esas kabul ederiz. İpsala'nın her köşesine eşit ve nitelikli hizmet götürmek için çaba göstereceğiz. Şeffaflık ve hesap verebilirlik. Belediyecilik hizmetlerinde ve kaynakların kullanımında açık ve şeffaf olmayı esas alacağız. İpsalalılara her konuda bilgi vermek ve hesap verme sorumluluğunda olmak önceliğimizdir. Çevre dostu hizmetler. Belediyecilik hizmetlerimizin çevre dostu olmasını sağlamak için çaba göstereceğiz. Gelecek kuşakları düşünerek, çevre varlıklarını koruyarak, yeşil alanları artırarak sürdürülebilir bir çevre hedefleyeceğiz. Katılımcılık ve yurttaşların dâhil edilmesi. İlçe sakinlerimizi belediyecilik süreçlerine dâhil etmek, karar alma süreçlerine katılımlarını sağlamak esas prensibimizdir. İpsala'nın gelişimi için halkımızın fikirlerine ve görüşlerine değer vereceğiz. Hibe ve fonları değerlendirme. Belediyecilik projelerimiz için ulusal ve uluslararası kuruluşlardan alınacak hibe ve fonları etkin bir şekilde kullanmayı esas kabul edeceğiz. Projelerimizi, tüzel kişiliklerle işbirliği yaparak kazanmak, uygulamak ve denetlemek önceliğimizdir. Toplumsal katkı ve umudu yeniden inşa. Gençlerimize, kadınlarımıza, çocuklarımıza ve tüm İpsala halkına yeniden İpsala’mızın geleceği ile ilgili umut vereceğiz. Her konuda toplumsal mutabakat oluşturup halkımızla birlikte yürüyeceğiz” sözlerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.